Skip to content

Over Ons

Opstellingen.net is een tussen bedrijf die al 10 jaar lang met veel plezier al uw Partners vind. Geen klus is ons te lastig en wij zoeken dan ook altijd de beste oplossing, Voor iedere klus en elk obstakel is er een mogelijkheid voor de geschikte partner. Ons kantoor bevindt zich in Nootdorp, Maar wij opereren door heel Nederland. Opstellingen.net is opgericht door marloes, Voor haar staat de klant centraal en de veiligheid van zijn werknemers. Opstellingen.net werkt met een team van 20 werknemers die gespecialiseerd zijn in zijn of haar eigen vak. Ons kantoor is 7 dagen per week geopend van 08:00 tot 19:00. Wij zien u graag een keer verschijnen.

Werkwijze

Opstellingen.net werkt op een flexibele manier. We zijn snel en flexibel inzetbaar, dit zorgt ook voor een goede klanttevredenheid. zo kunt u ons zowel online als face to face benaderen. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid, wij luisteren dus altijd naar uw wensen en behoeftes. Tijdens de samenwerking maken wij graag gepaste en duidelijke afspraken. Ook houden wij u altijd op de hoogte van de recente ontwikkelingen en de stand van zaken.   

Voorwaarden en meer!

Wilt u meer van ons weten dan sturen we graag een offerte op met meer informatie en voorwaarden Voor het onderzoek/proces. Gaat u hiermee akkoord zullen wij snel beginnen met de zoektocht naar een geschikte partner. Hiervoor wordt een degelijke prijs gerekend en kwaliteit gegarandeerd.